utorak, 20. listopada 2015.

Avon noviteti - Avon Planet Spa Herbal Steam Bath kolekcija

U katalogu 15/2015 stiže nam nova Avon Planet Spa kolekcija, kolekcija s ekstraktima cedrovine i eukaliptusa, Avon Planet Spa Herbal Steam Bath kolekcija.

Krenimo u šetnju crnogoričnom šumom...
Avon Planet Spa Herbal Steam Bath kolekcija
"Vrijeme je za obnavljajući i detoksikacijski ritual s ekstraktima cedrovine i eukaliptusa" - kažu iz Avona.

 
Ekstrakt cedrovine učinkovito čisti i zaglađuje kožu te savršeno njeguje kosu i vraća joj sjajan i zdrav izgled.

Ekstrakt eukaliptusa potiče obnovu kože, a njegova aroma poznata po pročišćujućem djelovanju opušta i osvježava.  


Avon Planet Spa Herbal Steam Bath kolekcija se sastoji od 4 proizvoda, a ovo su moji dojmovi:

  • Avon Planet Spa Herbal Steam Bath maska za kosu - zelene boje i guste teksture. Dolazi u pakiranju od 200 ml, u posudici. Kosa je nakon korištenja i sušenja veoma mekana i lijepog sjaja. Odlično ukroti baby dlake kose što mi se posebno sviđa jer inače mi lete na sve strane. 

Avon Planet Spa Herbal Steam bath maska za kosu

  • Avon Planet Spa Herbal Steam Bath maska za lice - zelene boje i guste teksture. Dolazi u pakiranju od 75 ml, u tubici. Potreban je tanak sloj nanijeti na kožu i uživati cca. desetak minuta jer vrlo brzo se osuši i postane bijela jer jedan od glavnih sastojaka je i glina. Nakon korištenja, lice mi se lagano zacrvenilo kao i kod ostalih pročišćavajućih maski za lice. Osjećaj nakon je odličan!

Avon Planet Spa Herbal Steam Bath maska za lice

  • Avon Planet Spa Herbal Steam Bath piling za tijelo - zelene boje i vrlo guste teksture, prepun sitnih piling čestica. Dolazi u pakiranju od 200 ml, u tubi. Potrebna je vrlo mala količina pilinga za cijelo tijelo, lagano se utrljava i ne radi nered po kadi/tuš kabini. Big lajk za ovaj proizvod.

Avon Planet Spa Herbal Steam Bath piling za tijelo

  • Avon Planet Spa Herbal Steam Bath krema za tijelo - zelene boje i guste teksture. Dolazi u pakiranju od 200 ml, u posudici. Lagano se nanosi, utrljava i vrlo brzo upija. Nakon nanošenja ugodno i hladi.

Avon Planet Spa herbal Steam Bath krema za tijelo

Zaključak: Nakon beauty rituala Avon Planet Spa Herbal Steam Bath proizvodima koža diše i lijepo miriše. 

Koji ćeš ti proizvod izabrati?

BuBa

1 komentar:

Unknown kaže...

Jako mi je drago da sam procitala vasu recenziju jer iz Avona upravo najvise volim Planet Spa liniju. Mislim da cu naruciti kremu za tijelo i masku za lice od moje drage prijateljice koja radi za njih. Jako korisna recenzija.