ponedjeljak, 7. prosinca 2015.

Košarica na noćnom ormariću i beauty rituali

Na improviziranom noćnom ormariću smjestila se košarica u kojoj su proizvodi koje trenutno koristim i to najčešće neposredno prije spavanja.
Košarica beauty proizvoda

Svakodnevne beauty rituale prije spavanja započinjem njegom usnica. Trenutno koristim Labello Lip butter Rasberry Rose kojeg nanosim obilno. Balzam miriše na maline i njeguje čist okej. 
Kada mi koža lica djeluje izrazito umorno, posežem za malom, čarobnom bočicom pa umasiram kapljicu Bioeffect EGF seruma u lice ( upoznajte brend ovdje ). 
Na nokte svakodnevno nanosim Rimmel Nail nurse lak za učvršćivanje koji je obogaćen kalcijem i keratinom te se nadam lijepim i zdravim noktima, jednog dana.
Moja stopala su suha, hrapava i grozna kada dođu hladni dani pa time i kreće priča njege stopala gustim, hranjivim kremama. Jedna od meni najdražih je i trenutna krema, Olival intenzivna krema za ispucala stopala.
Njega ruku je ostala za kraj. Debeli sloj Burt's bees balzama za ruke utrljam u ruke i stavim Essence rukavice kako bi balzam preko noći djelovao, a da pritom ne umastim posteljinu. 

Proizvode koje po potrebi koristim, a uvijek su prisutni jesu: Ms.Manicure grickalica, Balea univerzalna krema i toplomjer. 

Koji se proizvodi nalaze u vašoj košarici na noćnom ormariću?

BuBa

1 komentar:

Unknown kaže...

Hidriranje usana mi je jedna od najglavnijih stavki! :)