četvrtak, 21. prosinca 2017.

Favoriti godine 2017.

Ova godina je bila godina neprospavanih noći, kroničnog umora, vrlo malo slobodnog vremena i godina šetnji, puno šetnji.

Proizvodi koje sam koristila u 90% slučajeva i koji su mi omogućavali da pristojno izgledam, moji su favoriti godine.

Pa, krenimo sa odabirom i predstavljanjem!


Moj all-time favorit je Esensa Mediterana SOS losion. Proizvod kojeg sam uporno koristila nakon poroda kada mi se koža "čistila" od toksina i trudničkih hormona i proizvod kojeg sada koristim na tjednoj bazi tek za održavanje zadovoljavajućeg stanja kože. Koristim ga na licu i tijelu.

Dnevna i večernja krema za lice bila je L'oreal Nutri Gold extraordinary oil-cream.  Krema ugodnog mirisa eteričnih ulja sa sitnim sjajnim česticama. Krema je gušće teksture ali dovoljno lagana za moju mješovitu kožu lica. Lijepo nahrani suhe dijelove, a ne potiče stvaranje dodatnog sebuma na t-zoni lica.

Piling lica radila sam 2x mjesečno i najviše koristila Olival piling za lice s uljem smilja koji sadrži zrnca koštica masline i marelice pa odlično pripremi kožu za daljnu njegu. Nakon ovog pilinga koristila sam Dr.Rimpler Triple Aqua Booster koji je jedan od najboljih otkrića ove godine.
Može se koristiti kao dnevna krema, intenzivna njega ili kao maska. Savršen je i kao podloga za make-up.
Kada smo kod najboljih otkrića ove godine, moram spomenuti i Afrodita WHY mask 24h lift effect+peeling . Savršen proizvod, savršena kombinacija pilinga i maske.

Favoriti godine - lice

Što se tiče make-upa, uvijek je bio minimalan ili ga uopće nije bilo. Izdvojila bih BB kreme i to Garnier BB Pure Active  koju sam koristila tokom toplih/vrućih dana i Sothys Instant energizing corrector.

Favoriti godine - lice

Nokti su mi trenutno u banani i to je zbog nedostatka svih mogućih vitamina i minerala.
Proizvod kojeg koristim nakon svakog lakiranja od kada sam ga kupila je Afrodita Aroma krema za jačanje noktiju, a lak je Avon Mark lak za nokte u nijansi Digital Illusion i ne odustajem od njega do daljnjeg.

Favoriti godine - nokti


Imam mazalica za tijelo da ne znam im ni broj, ali jedan se proizvod istaknuo u ovoj godini.
Sache Cosmetics krema za tijelo proizvod je kojeg koristim redovito nakon svake depilacije i kojeg mi nije tlaka nanositi već guštam jer znam da će mi se koža smiriti i nahaniti.

Favoriti godine - tijelo


Parfem godine 2017. je L'erbolario 3 Rosa  . Ruže, ruže, ruže! Postojan i ugodan miris.


Favoriti godine - parfem


I za kraj zezalice.


Favoriti godine - zezalice

Invisibobble gumice za kosu koja je 24/7 u repu ili opuštenoj punđi, Depend trimer  koji u par sekundi ublaži stvar čupavih obrva i beurer IPL za uklanjanje dlaka pomoću kojeg se lagano rješavam neželjenih dlačica na tijelu.


Čitamo se!

BuBa



Nema komentara: