utorak, 24. studenoga 2015.

Estee Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer

Danas pišem o voljenoj toniranoj kremici koja je unazad dva mjeseca u mojoj svakodnevnoj make-up rutini.
Estee Lauder tonirana krema
  • hidratantna tonirana krema
  • SPF 15
  • za sve tipove kože
  • 100% bez mirisa
  • alergijski testirano
 
Kažu da kremica intenzivno hidratizira, sprječava prijevremenu pojavu prvih znakova starenja kože te umanjuje vidljivost postojećih linija i bora, neujednačen ten i sivilo kože.

Estee Lauder toniranu koristim prvenstveno kao dekorativni proizvod, nakon dnevne kreme i primera. Primer za lice koji ja koristim je silikonske strukture pa prethodno zagladi borice i popuni linije, a tonirana kremica dovrši posao. Daje zdrav i blistav sjaj mojoj koži lica koja nerijetko beživotno izgleda.
Što se tiče nanošenja, koristim ju kao i svake ostale kremice. Nanosim prstima te time aktiviram pigment u kremici koji se prilagođava boji tena. U tubici je krema bijelo-sivkaste boje sa točkicama, odnosno pigmentom.
Koža je mekana i ugodna na dodir ali i ugodnog te osvježavajućeg mirisa na krastavce.
Kremica ne izaziva kaos na mom licu i nije komedogena i to mi je najvažnije. A kako prekrijem akne i mrljice od istih? Naravno, korektorom.

Pakiranje je 50 ml, a cijena 519,00 kuna.

Ocjena: 4/5
Obrazloženje: Nije čista petica zbog visoke cijene ali proizvod je odličan. Preporučam svima tko želi malo više investirati u tonirane kreme.

BuBa

2 komentara:

Beauty kutak by Iva kaže...

Ovo za cijenu vrijedi za sve EL proizvode nazalost..al da su dobri, dobri su! :) steta da nisi kakav swatch stavila da se vidi koliku moc prekrivanja ima...

BuBa kaže...

Tonirana kremica je zaista odlična.
Što se tiče moći prekrivanja, vrlo je mala, tek toliko da ujednači kožu lica. Sivilo tena, bye bye :)