nedjelja, 25. ožujka 2018.

Upoznaj proizvod: Medavita Huile d'Etoile ulje za kosu

Dugo godina sam koristila Macadamia ulje za kosu koje ne mogu samo tako staviti sa strane i prestati koristiti, ALI potrebna mi je promjena,
želim isprobati nešto novo, prstići me svrbe i tako to.

Medavita Huile d'Etoile ulje za kosu

Ulje za kosu, za sjaj. Bez parabena.
Koji su glavni sastojci?
Sacha inchi ( "planinski kikiriki") je čudesna i autohtona biljka iz Amazonske prašume. Dobiveno ulje se koristi za njegu suhe i problematične kože.
Izvrstan je izvor omega-3 i omega-6 masnih kiselina, kao i vitamina E te je nevjerojatne nutritivne vrijednosti.
Iznimno hranjivo ulje koje obnavlja. Kosa je sjajna, podatna i zaštićena.
Izvorno, Moringa dolazi sa himalajskih planina. Visoke je otpornosti. Potiče proizvodnju keratina koji je neophodan za zdravlje kose.
Ubrzava rast kose te hrani korijen dlake. Željezo pomaže spriječiti gubitak kose i potiče rast, a cink poboljšava kosu te potiče na regeneraciju oštećene folikule.
Cipero dolce ( Tiger nut, Jestivi šilj ) sadrži aminokiseline, minerale, vitamine BCE koji su u kombinaciji zaštita i njega. "Mlijeko" jestivog šilja pomaže ženama u borbi sa nedostatkom magnezija što može utjecati na gubitak kose.
Pomaže ojačati kosu i štiti od UV zraka.
Semi di lino ( lanene sjemenke ) - bogate su omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Utječu na jačanje kose i potiču njen rast. Laneno ulje čini kosu zdravom i sjajnom, sprječava nastanak peruti te prječava opadanje kose.



Da li trebam reći da ovo ulje božanstveno miriši? 

Par kapi ulja se nanosi na ručnikom posušenu ili suhu kosu. Ne ispire se.
Ulje dolazi u staklenoj bočici, 15 ml.
Dostupno na hairground web dućanu.

Vrijedi isprobati.
Miris je bomba, cijena pristupačna, a što se tiče sastava vidjeti ćemo na duže staze da li će zamijeniti Macadamia ulje ili ipak ne.

BuBa

Nema komentara: