srijeda, 4. travnja 2018.

Novost na tržištu: A-DERMA Exomega Control linija

A-DERMA Exomega linija postala je Exomega Control zahvaljujući želji za kontrolom subkliničke upale, a što je to subklinička upala i koje su specifičnosti reformulirane A-DERMA linije za njegu atopične kože, pročitajte u nastavku.

A-DERMA Exomega Control


Atopijski dermatitis je kronična bolest koja ima periode rasplamsavanja kada je stanje kože pogoršano, i periode remisije kada se koža čisti i smiruje.
Atopična koža je uvijek pod upalom iako simptome ne možemo uvijek vidjeti ili osjetiti. Subklinička upala je trajno prisutna u životu atopične kože, zeznuto je stanje koje pogoduje atopijskom dermatitisu te uzrokuje rasplamsavanje bolesti.
Kako bi bilo što manje perioda rasplamsavanja, bitno je svakodnevno koristiti vlažne i emolijentne kreme koje obnavljaju narušenu barijeru kože.

Glavni sastojci A-DERMA Exomega Control linije su ekstrakt izdanka Rhealba® zobi koji umiruje iritacije i Filaxerine® koji obnavlja kožnu barijeru.
Stvorena je i prirodna BioVect® tehnologija: dok se mineralna ulja zadržavaju na površini kože i imaju učinak prekrivanja, prirodne molekule ulaze u gornje slojeve epidermisa gdje se postupno otpuštaju. Glikolipidi i glicerin biljnog podrijetla prenose ekstrakt izdanka Rhealba­® zobi do epidermisa gdje bukti upala.

Dobiveni su djelotvorniji proizvodi sa jačim prodiranjem tamo gdje je potrebno, 95% prirodni proizvodi, "čisti i zeleni", bez konzervansa.
Ambalaža omogućava sterilnost proizvoda tokom cijele upotrebe.


Iako sa emolijensima ne možemo pretjerati, iz A-DERME kažu da je sada dovoljno 1x dnevno korištenje proizvoda kako bi iritacije bile pod kontrolom, a rasplamsavanja atopijskog dermatitisa sve rjeđa.

Ova linija se može koristiti od najranije dobi ( 3. tjedan nadalje ).
Preporuka je na prevenciji jer je moguće smanjiti rizik razvoja atopijskog dermatitisa za 50%.


A-DERMA Exomega Control linija se sastoji od:

  • emolijensa - balzam, krema i mlijeko. Tri su teksture za tri razine suhoće, a ista je koncentracija djelatnih tvari. Za lice i tijelo.
  • umirujuće kupke - za mirniji san novorođenčadi, djece i odraslih. Pripaziti na temperaturu vode. Ne ispire se. Nakon kupanja, unutar 3 minute je potrebno nanijeti emolijens. 
BuBa




Nema komentara: