četvrtak, 22. studenoga 2018.

Black friday/weekend

Tko još nije čuo za Black friday, neka digne dva prsta! 
Mislim da će i ptičice na grani obaviti jedan mini shopping. 
Donosim 6 izabranih web shopova koji za Black friday/weekend nude odlične pogodnosti.

  • Looly Boo je domaći brend dječje odjeće koji cijeli tjedan odobrava minimalno 30% popusta na cjelokupni asortiman. Oblekica je prekjut.

Looly Boo

  • Hairground je ekskluzivni uvoznik profesionalnih preparata za kosu te pribora i opreme za frizerske salone. Iz bogate ponude ističem Macadamia i Medavita proizvode koji su sniženi 30% te toplo preporučam Medavita ulje za kosu o kojem sam pisala ovdje

Medavita ulje za kosu

  • Na web shop-u brenda Olival nas očekuje 30% na njihove proizvode i besplatna poštarina uz promo kod. Odlična pogodnost da se obnove zalihe ili isproba nešto novo jer proizvodi su pristupačni, a kvalitetni.
izvor: google.com




  • Medikor danas odobrava 30% na sve uređaje. Od njihovih uređaja kod kuće imamo Omron kompresorski inhalator koji je naš must-have za ovaj period godine i beurer IPL uređaj o kojem sam pisala ovdje.

izvor: google.com


  • Cosmel je jedan od prvih domaćih proizvođača čije sam proizvode vjerno koristila. Proizvodi koje definitivno treba isprobati su C peeling i Green cream koji su fantastični za pročišćavanje kože lica. Također 30%, na cjelokupni asortiman.
izvor: google.com

  • pero su proizvodi hrvatskog proizvođača za čišćenje i održavanje kućanstva. Posebnost ovih proizvoda jest da su proizvodi bez umjetnih konzervansa, SLS-a, fosfata, umjetnih mirisa i boja, a sastojci na bazi bilja i prirodnih minerala. Također odobravaju popuste na svoje proizvode.
izvor: google.com

BuBa

Nema komentara: